SAMLET PROGRAM

KULTURENS DØGN AFLYSES SOM SAMLET ARRANGEMENT

– men kulturen lever!

Kulturens Døgn skal være en konfettikanon af mangfoldige programpunkter, der udfolder sig på alle byens kulturinstitutioner i løbet af 24 timer. I år fra d. 9. oktober kl. 16.00 til d. 10. oktober kl. 16.00.

Men de seneste dage er aflysningerne skyllet ind over begivenheden pga. det øgede smittetryk og skærpede retningslinier fra myndighederne. Vi er derfor meget langt fra den fyldige kulturbegivenhed, som arrangementet bør være, og derfor aflyses Kulturens Døgn 2020 som samlet arrangement.

På Esbjerg Kulturskole gennemføres begivenheden Lys på Kulturskolen i en live-streamet version, hvor det virtuelle publikum kan opleve både koncerter, eksperimenterende performances, teater, dans og ballet. Linket sendes ud på dagen via Kulturskolens Facebookside og hjemmeside.

Vi må undvære Kulturens Døgn, men vi opfordrer på det stærkeste til fortsat at opsøge og dyrke kulturen. Find en koncert i de alsidige programmer på Konservatoriet, i Musikhuset eller hos Esbjerg Ensemble! Dyrk gadeidrætten! Udvid din viden og din verden på bibliotekerne, på Byhistorisk Arkiv eller gennem et besøg på museerne! På alle institutioner følges sundhedsmyndighedernes
retningslinjer nøje.

På gensyn d. 15. og 16. oktober 2021!